Alle geslaagden verdienen een eigen plekje op deze pagina met een foto !

Image

Rijschool Zoer is een nette en goeie Rijschool, de lessen worden duidelijk en goed uitgebreid uitgelegd aan jou.

Rik

Image

Ik ben zeer tevreden met Rijschool Zoer. Door Richard zijn profesionele manier van lesgeven heb ik meer zelfvetrouwen gekregen. Richard is vriendelijk , geduldig en maakt de rijlessen plezierig.

Serena Bults

Image

Bij rijschool Zoer heb ik met veel plezier gelest. Zeer goeie ervaring en leerzaam. Zeker de moeite waard op hier te gaan lessen.

Britt

Image

Rijschool Zoer komt altijd 5 minuten voor je rijles begint,
heeft het beste met zijn klanten voor, heeft een goed gevoel voor humor, is nooit saai in de auto. Legt heel goed uit en is geduldig.
Ik heb heel snel en op een leuke manier mijn rijbewijs weten te behalen bij Richard.
Zoek je nog een top rijschool dan is deze de beste die ik kan aanraden

Melissa

Image

Rijschool Zoer is een super fijne en gezellige rijschool. Tijdens je rijlessen samen met Richard krijg je op een rustige en geduldige manier uitleg over wat je in welke situatie moet doen. De rijlessen zijn niet alleen leerzaam maar ook gezellig! Door de rustige manier van uitleggen mer af en toe een grapje tussendoor leer je erg snel en onthoud je alles ook makkelijker. Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn rijbewijs en zou deze rijschool ook zeker aanraden!

Lobke

Image

Ik vond de rijschool geweldig! Richard is een goede rij instructeur en heb veel plezier gehad tijdens de rij lessen!

Steffan